Mladé sardinky Luças v omáčce z nakládané zeleniny
Prémiové, mladé sardinky šéfkuchařů v zeleninové omáčce. Portugalská tradice již od roku 1896.
S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej a sůl. Ryba si zachovává svou chuť a přináší opravdový gurmánský zážitek. Hodí se na ranní chléb, na zapečení v troubě nebo na prohřátí na pánvičče, servírované s přílohou. Často docílíte chutnějšího a výrazně rychlejšího jídla než s rybou čerstvou.
Kategorie: | Sardinky z Atlantiku |
---|---|
Ingredience: | Slunečnicový olej, vinný ocet, aroma papriky a nakládané okurky, sůl |
Čistá hmotnost: | 81g |
Čistá hmotnost po odkapání: | 57g |
Výrobce: | Luças, Pedro Luças |
Složení: pravé mladé SARDINKY (Sardina Pilchardus Walbaum) 70%, slunečnicový olej 15%, vinný ocet 7%, voda 7%, aroma paprik, aroma nakládaných okurek a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 37.
Způsob úpravy: kuchané sardinky bez hlavy.
Sterilovaná rybí konzerva.
Luças, rodinná tradice
V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.