Plněné olihně Luças ve středomořské omáčce
Prémiové, plněné olihně ve středomořské omáčce. Portugalská tradice již od roku 1896.
Olihně jsou plněny rýží, s omáčkou z rajčat a cibule. S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty. Zdravé a chutné plnohodnotné jídlo, které si rychle ohřejete a servírujete s přílohou nebo s pečivem.
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Ingredience: | Olihně, olivový olej, rýže, cibule, rajče, přírodní koření a sůl |
Čistá hmotnost: | 115g |
Čistá hmotnost po odkapání: | 72g |
Výrobce: | Luças, Pedro Luças |
Kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a zkušenosti plynoucí z dlouholeté tradice získaly portugalské rodinné konzervárně Luças oblibu napříč kontinenty. Portugalské sardinky a další ryby vylovené z chladných vln Atlantiku, vybírané a zpracované výhradně ručně a za pomoci místních surovin, jsou opravdovou delikatesou. Základ dokonalé chuti tvoří proslulý portugalský olivový olej a mořská sůl. Žádné konzervanty, žádné umělé přísady.
Složení: Olihně 64% (loligo gahi 53%, disidicus gigas 11%), olivový olej 18%, cibule 8%, rajče 8%, rýže 4%, koření a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 87.
Způsob úpravy: kuchané olihně.
Sterilovaná konzerva.
Luças, rodinná tradice
V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.