Portugalské sardinky Luças s papričkou Piri Piri (pálivé)
Pálivé, prémiové, velké sardinky šéfkuchařů v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896.
S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej a sůl. Piri-Piri je malá pálivá paprička, hojně využívaná v gastronomii v Portugalsku. Říká se jí také také "Africké ptačí oko" a dovážela se z portugalských kolonií v době expanze. Najdete ji zde celou. Ryba si zachovává svou chuť a přináší opravdový gurmánský zážitek. Hodí se na ranní chléb, na zapečení v troubě nebo na prohřátí na pánvičče, servírované s přílohou. Často docílíte chutnějšího a výrazně rychlejšího jídla než s rybou čerstvou.
Kategorie: | Sardinky z Atlantiku |
---|---|
Ingredience: | Olivový olej, sůl a kousek papričky Piri-Piri |
Čistá hmotnost: | 120g |
Čistá hmotnost po odkapání: | 84g |
Výrobce: | Luças, Pedro Luças |
Složení: pravé SARDINKY (Sardina Pilchardus Walbaum) 70%, olivový olej 28%, paprička Piri Piri 2% a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 27.
Způsob úpravy: kuchané sardinky bez hlavy.
Sterilovaná rybí konzerva.
Luças, rodinná tradice
V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.