3 hodnocení

Portugalské sardinky Luças se zelenou paprikou (nepálivé)

Prémiové, velké sardinky šéfkuchařů se zelenou paprikou, v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896.

S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej, sůl a zelenou papriku. Ano, také nám připadalo divné kombinovat rybu s nepálivou paprikou, ale nějak nenásilně a velmi jemně doplňuje rybu a přináší opravdový gurmánský zážitek. Na rozdíl od červené papriky nepřidává zelená paprika sladkou chuť. Máme to odpozorované například z přípravy slávek. Držitel ocenění Superior Taste Award 2020. Hodí se na ranní chléb, na zapečení v troubě nebo na prohřátí na pánvičče, servírované s přílohou. Často docílíte chutnějšího a výrazně rychlejšího jídla než s rybou čerstvou. 

Skladem
120 Kč
Kategorie: Sardinky z Atlantiku
Ingredience: Olivový olej, sůl a plátek zelené papriky
Čistá hmotnost: 120g
Čistá hmotnost po odkapání: 84g
Výrobce: Luças, Pedro Luças
Lucas Sardines in Olive Oil green pepper
Ondřejova volba

Složení:pravé  SARDINKY (Sardina Pilchardus Walbaum) 70%, olivový olej 24%, zelená paprika 5% a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 27.
Způsob úpravy: kuchané sardinky bez hlavy.

Sterilovaná rybí konzerva.

 

 

 

Luças, rodinná tradice

V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.                

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu