Portugalské sardinky Luças se zelenou paprikou (nepálivé)
Prémiové, velké sardinky šéfkuchařů se zelenou paprikou, v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896.
S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty, jíte jen rybu, olivový olej, sůl a zelenou papriku. Ano, také nám připadalo divné kombinovat rybu s nepálivou paprikou, ale nějak nenásilně a velmi jemně doplňuje rybu a přináší opravdový gurmánský zážitek. Na rozdíl od červené papriky nepřidává zelená paprika sladkou chuť. Máme to odpozorované například z přípravy slávek. Držitel ocenění Superior Taste Award 2020. Hodí se na ranní chléb, na zapečení v troubě nebo na prohřátí na pánvičče, servírované s přílohou. Často docílíte chutnějšího a výrazně rychlejšího jídla než s rybou čerstvou.
Kategorie: | Sardinky z Atlantiku |
---|---|
Ingredience: | Olivový olej, sůl a plátek zelené papriky |
Čistá hmotnost: | 120g |
Čistá hmotnost po odkapání: | 84g |
Výrobce: | Luças, Pedro Luças |
Složení:pravé SARDINKY (Sardina Pilchardus Walbaum) 70%, olivový olej 24%, zelená paprika 5% a sůl.
Uloveno v Atlantském oceánu FAO 27.
Způsob úpravy: kuchané sardinky bez hlavy.
Sterilovaná rybí konzerva.
Luças, rodinná tradice
V roce roce 1896 Joaquim Ferreira Pedro Luças, předek současného majitele, založil uplně první konzervárnu v přístavu Matoshinos. Tehdy se ještě konzervovalo pouze solí a nepoužívala se sterilizace. Rodinná tradice a věrnost nejvyšší kvalitě pokračuje dodnes pod vedením Pedro Luças. Ruční zpracování pouze těch nejlepších sardinek z Atlantiku a kvalitní přírodní ingredience dělají ze sardinek Luças naprosto unikátní zážitek. Najdete je pouze v gurmánských obchodech v některých zemích Evropy, ve Spojených státech a Austrálii. Krásné historické obaly jsou poctou bohaté tradici a nejvyšší kvalitě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.