Sardinky z Atlantiku
Na gurmánské sardinky je třeba pohlížet jako na plnohodnotné jídlo, které se dá konzumovat v teplém i studeném stavu. Často získáte chutnější a výrazně rychlejší pokrm než v případě přípravy čerstvé ryby. Zpestřete si ranní toast, vyzkoušejte varianty se zapékáním v troubě nebo si je jednoduše večer ohřejte na pánvi a servírujte s přílohou... Sardinky jsou také velmi zdravé, s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů. Neobsahují žádné konzervanty. Luças [Lusaš] jsou tradiční portugalské sardinky již od roku 1896 a patří stále potomkům rodiny Luças. Často bývají pro svou výjimečnou chuť označovány jako sardinky šéfkuchařů.
Recept na výjimečnou chuť Luças: Studené moře, čerstvá sardinka sardina pilchardus Walbaum; ruční a tepelné zpracovaní před sterilizací, 100% přírodní.
Základem chuti je skvělá ryba, olivový olej a sůl; případně přísady jako ovoce, zelenina a koření; žádná chemie.
Prémiová paté ze sardinek šéfkuchařů v extra panenském olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896. Výborná paštika nebo paté, chcete-li. S vysokým obsahem omega-3...
Prémiové, velké sardinky šéfkuchařů se zelenou paprikou, v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896. S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů....
Prémiové, velké sardinky šéfkuchařů s tomatem, v olivovém oleji. Portugalská tradice již od roku 1896. S vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin, vápníku a minerálů....