Solné krystaly na pečení a grilování Loja do Sal
Na pečení nebo grilování ryb a masa. Chcete, aby vaše ryba zůstala krásně štavnatá jako ve výborné restauraci? Obalte ji do krusty z velkých krystalů soli a budete mít skvělý výsledek. Sůl rybu ochraní a lehce přidá chuť. I plátek masa může mít z jedné strany krustu soli, která uchová štávu a chuť uvnitř. Krystaly z místa, kde sůl vyráběli již staří Římané a templářští rytíři. V Rio Maior, pár desítek kilometrů od pobřeží Atlantiku, je již po tisíciletí získávána sůl ze studny s vodou 7x slanější než je voda v oceánu. Podzemní pramen vymývá miliony let starou usazeninu soli a je tak pevninskou připomínkou dávného moře. Sůl je z vody získávána přírodním způsobem vysušováním na slunci a větrem. Sběr a zpracování je čistě manuální a řemeslo se dědí v rodině Lopes z generace na generaci. Praktické a krásné balení ve skle, s uzávěrem z portugalského korku. 100% přírodní.
Kategorie: | Mořská sůl z vnitrozemí |
---|---|
Region: | Oeste, Rio Maior |
Výrobce: | Loja do Sal, rodina Lopes |
Obal: | Igelit |
Čistá hmotnost: | 1000g |